Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

  MASH  1 - 2  FC HRKOTKA               1.ligy malé kopané nám nalosovalo MASH, soupeře, pohybujícího se ve stejných vodách tabulky jako my. Cíl byl jasný - bodovat. V dušičkovém, pošmourném, uplakaném počasí jsme dorazili POD SKALKU do Vinar a světe div se, nebylo kde zaparkovat! Moc nepřeháním, ale vycházelo to 2 auta na hráče ;-) asi skutečně bohatnete mno... Tentokrát jsme byli komplet, neděle odpoledne nám svědčí a v neposlední řadě přišlo i početné publikum, dokonce i dobří holubi. Fanoušci i fanynky byli vidět i slyšet a Hrkotka  děkuje za podporu a skvělou atmosféru všem.
     Utkání začalo svižně, menší hřiště zrychlovalo hru, chodilo se do plných, vytvořily se dvojičky a chvílemi to vypadalo jako v gejklubu, tak se hrálo natěsno! Po několika minutách bylo jasné, že tento špíl(těžkej špíl) bude patřit Jimovi. Na beku se točili dnes výborný Libča s Radkem a Chyldou, před nimi střídali spolehliví Méďa, Davča a Dohny s Rejžou. Připraven byl i Bafu.
     Znova jsme skórovali první. Po několika narážečkách jsme soupeře přišpendlili k brance a Méďa ve skrumáži šikovně doslova propasíroval přes dva hráče i golmana balon až do sítě. Nádhera 0 - 1. To už měl za sebou Jim několik parádních zákroků a co měl, ještě v klobouku nikdo,  opravdu nikdo netušil. Mash hrál rychlý kombinační fotbal, pokud terén dovolil a bez zbytečných cavyků pálil ze všech pozic na dnes neprůstřelného Jimba! My to chtěli zavést až do kuchyně, škoda.  Zdáli se mi jaksi svěžejší, jsou zvyklí, přece jenom na tom kopci na nás už asi řidčí vzduch než na Asku. Na druhé straně my vše řešili s přehledem a bez větších chyb. Vytvořili si pár příležitostí, ale bez tutovky...Naši střelbu stačili blokovat obránci. Dnes se zřejmě budu opakovat, ale Jim nás držel a do poločasu udržel. * Vyrážel, boxoval, vykopával, nadzvedával, lapal, tlumil, rozehrával, komunikoval s beky a to nemluvím, pane Lorenc o rozštěpech a robinsonádách, o dobře postavených tyčkách, žádných zbytečných rozích... Některé jeho zákroky byly pouze skvělé, některé excelentní a že jich bylo!!* O přestávce jsme oslavili Jarouškovy narozeniny (IL) ještě jednou gratulace a vzájemně jsme se ujišťovali, že dnes nemůžeme prohrát. Ve mně dušička malá, díky několika 100pičkám slivovičky jsem ustál i druhou půlku.Obrazek
     Hra se ve druhém poločase nezměnila, naopak šla nahoru. Dohny postupně vyzíval téměř   všechny hráče Mashu k tanci, ploužak to nebyl, škoda, vždy tomu něco chybělo...Zhruba v 37.minutě zatáhl Rejža po pravé straně a podél golmana nekompromisně zavěsil k delší tyči!  0 - 2 paráda. Soupeř se nezlomil, naopak. Myslím, že jsme měli změnit po druhé brance tempo, hrát pomaleji, do nohy, drobit hru a tím i soupeřův tlak, který narůstal. V této fázi zápasu jsme nehráli chytře...15 minut před koncem přece jenom Mash zavěsil, bomba do levého vinklu. 1 - 2! Text výše, který jsem označil hvězdičkami můžu bez uzardění okopírovat, dokonale to vystihuje průběh následujících minut. Mash chtěl bod, šaman v naší bráně 3! Do konce zápasu se bylo na co dívat, opět parádní Dohnyho volenka, pokud by padl gol, akce podzimu, spousta soubojů tělo na tělo, tvrdá střelba. Nechybělo nic, ani jsme v tom fofru nestačili hrát na čas, ale 3 body uhájili. Všem dík za předvedený nadstandard, absolutorium zaslouží Jim.

Můžete výše poplácat Jimba myškou po ramenou a podívat se na fotočky, tentokrát mobilem...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář